Team

Hos Bogføring Nord er vi 4 engagerede og kompetente medarbejdere. Som udgangspunkt har vi hver vores kundeporteføljer, men supplerer naturligvis hinanden, når dette er nødvendigt.

I samarbejdet med vores kunder lægger vi stor vægt på fleksibilitet, stabilitet og gensidig tillid, og vi behandler naturligvis alle dine virksomhedsforhold med fuld diskretion.

ANNY SØRENSEN

Indehaver

Anny er indehaver af Bogføring Nord og har været freelance-bogholder siden 2009. Hun er uddannet civiløkonom og har knap 20 års erfaring med bogholderi og regnskab indenfor forskellige brancher.
Gennem årene har hun tilegnet sig erfaring med en bred vifte af regnskabsprogrammer mv. og er i dag særligt fortrolig med C5, Navision, E-conomics, Danløn, Mulitdata (Bluegarden), Microsoft Office-pakken samt diverse banksystemer.
Desuden har hun 10 års erfaring med ejendomsadministration – primært af erhvervs-lejemål.

Mobil: 26 68 78 48
E-mail: as@bf-nord.dk

LOUISE AAEN DALSGAARD

Bogholder

Louise er uddannet revisor HD og har 8 års erfaring indenfor revisionsbranchen. Her har hun haft mulighed for at arbejde med en lang række økonomi- og lønsystemer og er i dag særligt fortrolig med C5, Navision, E-conomic, Danløn, Multidata (Bluegarden), Microsoft Office-pakken samt diverse banksystemer. Hun arbejder struktureret og har et stort analytisk overblik.Louises kernekompetence er hendes brede erfaring fra revisionsbranchen, hvor hun har haft mulighed for at arbejde med en bred vifte af forskellige brancher – alt fra detailbutikker til produktionsvirksomheder.

Mobil: 26 44 77 16
E-mail: ld@bf-nord.dk

JYTTE KRAGH

Bogholder

Jytte er kontoruddannet og har gennem mere end 35 år opnået stor erfaring som bogholder og sekretær indenfor brancher som detail, håndværk, import og produktion. Hun mestrer alle bogholderiets mange facetter og hendes særlige kompetence er bogføring i C5. Derudover har hun erfaring med E-conomic, Danløn, OPUS og Microsoft Office.

Mobil: 28 59 17 30
E-mail: jk@bf-nord.dk

MALENE ASTRUP

Bogholder

Malene er kontoruddannet og har mere end 20 års erfaring indenfor bogholderi, lønbogholderi og ordrebehandling. Hun har bl.a. arbejdet med debitor-/kreditorbogholderi, import/eksport, løn og personale samt indberetninger til det offentlige. Malene har erfaring med Navison, Mamut, Axapta, Danløn, Dataløn, Lessor Løn, Lessor Workforce og Microsoft Office.

Mobil: 28 40 70 48
E-mail: ma@bf-nord.dk

Jette Jensen

Bogholder

Jette er kontoruddannet og har gennem mere end 30 år opnået stor erfaring som bogholder indenfor detail og håndværk.

Hun har arbejdet med alle opgaver indenfor bogholderi – herunder løn, indberetninger til det offentlige, budget, budgetopfølgning, perioderegnskaber og lagerstyring.

Jette har erfaring med Navision, C5, Axapta, E-conomic, Dataløn (Bluegarden), Microsoft Office-pakken samt diverse banksystemer.

Mobil: 28 68 59 26
E-mail: jbj@bf-nord.dk