Skip to main content

Team

Hos Bogføring Nord er vi 6 engagerede og kompetente medarbejdere. Som udgangspunkt har vi hver vores kundeporteføljer, men supplerer naturligvis hinanden, når dette er nødvendigt.

I samarbejdet med vores kunder lægger vi stor vægt på fleksibilitet, stabilitet og gensidig tillid, og vi behandler naturligvis alle dine virksomhedsforhold med fuld diskretion.

ANNY SØRENSEN

Direktør

Anny er indehaver af Bogføring Nord og har været selvstændig siden 2009. Hun er uddannet civiløkonom og har mere end 20 års erfaring med bogholderi og regnskab inden for mange forskellige brancher.

Mobil: 26 68 78 48
E-mail: as@bf-nord.dk

MALENE ASTRUP

Bogholder

Malene er kontoruddannet og har mere end 20 års erfaring indenfor bogholderi, lønbogholderi og ordrebehandling. Hun har bl.a. arbejdet med debitor-/kreditorbogholderi, import/eksport, løn og personale samt indberetninger til det offentlige. Malene har erfaring med Navison, Mamut, Axapta, Danløn, Dataløn, Lessor Løn, Lessor Workforce og Microsoft Office.

Mobil: 28 40 70 48
E-mail: ma@bf-nord.dk

JETTE JENSEN

Bogholder

Jette er kontoruddannet og har gennem mere end 30 år opnået stor erfaring som bogholder indenfor detail og håndværk.

Hun har arbejdet med alle opgaver indenfor bogholderi – herunder løn, indberetninger til det offentlige, budget, budgetopfølgning, perioderegnskaber og lagerstyring.

Jette har erfaring med Navision, C5, Axapta, E-conomic, Dataløn (Bluegarden), Microsoft Office-pakken samt diverse banksystemer.

Mobil: 28 68 59 26
E-mail: jbj@bf-nord.dk

BENTE AMMITZBØLL NIELSEN

Business Controller

Bente er uddannet revisor og har mere end 35 års erfaring i revisionsbranchen med fokus på udarbejdelse af årsrapporter, controlling- og rapporteringsopgaver. Herudover har hun arbejdet som økonomiansvarlig i en produktionsvirksomhed.

Hun arbejder med forskellige økonomisystemer, lønsystemer og banksystemer. Ud over bogholderi og periodeafslutning er hendes opgavefokus opbygning af rapporter, ledelsesrapportering, nøgletalsanalyser samt optimering af forretningsgange og systemer tilpasset den enkelte virksomhed. Herudover arbejder hun med drifts- og likviditetsbudgetter.

Mobil: 28 59 17 30
E-mail: ban@bf-nord.dk

JYTTE THINGVAD

Bogholder

Jytte er kontoruddannet og merkonom. Derudover har hun en bachelor i ledelse.

Hun har i mere end 35 år arbejdet som bogholder og regnskabschef inden for områder som auto, hotel og restauration, pladebranchen, håndværk og ingeniørvirksomhed. Desuden har hun 20 års erfaring med diverse ledelsesopgaver.

Jytte har arbejdet med C5, Concorde XAL, NAV, e-conomic, Dinero, og SAP samt flere branchespecifikke systemer som Picasso, Suite8, FTZ+ og DentalSuite. Dertil kommer lønsystemerne Dataløn og Danløn samt et væld af forskellige netbanker.

Mobil: 28 26 54 92
E-mail: jt@bf-nord.dk