Team

Hos Bogføring Nord er vi 4 engagerede og kompetente medarbejdere. Som udgangspunkt har vi hver vores kundeporteføljer, men supplerer naturligvis hinanden, når dette er nødvendigt.

I samarbejdet med vores kunder lægger vi stor vægt på fleksibilitet, stabilitet og gensidig tillid, og vi behandler naturligvis alle dine virksomhedsforhold med fuld diskretion.

ANNY SØRENSEN

Indehaver

Anny er indehaver af Bogføring Nord og har været selvstændig siden 2009. Hun er uddannet civiløkonom og har mere end 20 års erfaring med bogholderi og regnskab inden for mange forskellige brancher.

Mobil: 26 68 78 48
E-mail: as@bf-nord.dk

LOUISE AAEN DALSGAARD

Business Controller

Louise er uddannet revisor HD og har 8 års erfaring inden for revisionsbranchen. Hun arbejder med en lang række økonomi- og lønsystemer og er i dag særligt fortrolig med C5, Navision, Dinero, Business Central, Danløn, Bluegarden (Dataløn), Microsoft Office-pakken samt diverse banksystemer. Louise arbejder struktureret og har et stor analytisk overblik. Ud over bogholderi og periodeafslutninger er hendes kernekompetencer opbygning af ledelses-rapportering tilpasset den enkelte virksomhed samt sparring herom. Desuden arbejder hun med opbygning af økonomifunktioner og effektivisering af disse.

Mobil: 26 44 77 16
E-mail: ld@bf-nord.dk

MALENE ASTRUP

Bogholder

Malene er kontoruddannet og har mere end 20 års erfaring indenfor bogholderi, lønbogholderi og ordrebehandling. Hun har bl.a. arbejdet med debitor-/kreditorbogholderi, import/eksport, løn og personale samt indberetninger til det offentlige. Malene har erfaring med Navison, Mamut, Axapta, Danløn, Dataløn, Lessor Løn, Lessor Workforce og Microsoft Office.

Mobil: 28 40 70 48
E-mail: ma@bf-nord.dk

Jette Jensen

Bogholder

Jette er kontoruddannet og har gennem mere end 30 år opnået stor erfaring som bogholder indenfor detail og håndværk.

Hun har arbejdet med alle opgaver indenfor bogholderi – herunder løn, indberetninger til det offentlige, budget, budgetopfølgning, perioderegnskaber og lagerstyring.

Jette har erfaring med Navision, C5, Axapta, E-conomic, Dataløn (Bluegarden), Microsoft Office-pakken samt diverse banksystemer.

Mobil: 28 68 59 26
E-mail: jbj@bf-nord.dk

Bente Ammitzbøll Nielsen

Business Controller

Bente er uddannet revisor og har mere end 35 års erfaring i revisionsbranchen med fokus på udarbejdelse af årsrapporter, controlling- og rapporteringsopgaver. Herudover har hun arbejdet som økonomiansvarlig i en produktionsvirksomhed.

Hun arbejder med forskellige økonomisystemer, lønsystemer og banksystemer. Ud over bogholderi og periodeafslutning er hendes opgavefokus opbygning af rapporter, ledelsesrapportering, nøgletalsanalyser samt optimering af forretningsgange og systemer tilpasset den enkelte virksomhed. Herudover arbejder hun med drifts- og likviditetsbudgetter.

Mobil: 28 59 17 30
E-mail: ban@bf-nord.dk