Skip to main content

Outsourcing af bogføring

Er du ved at drukne i administrative opgaver? Og er den daglige bogføring og fakturering ved at udvikle sig til en stressfaktor for dig?
Outsourcing af bogholderi er en oplagt mulighed for alle mindre og mellemstore virksomheder. Det koster mindre end at ansætte din egen bogholder, og du betaler kun for den tid, som din eksterne bogholder bruger på netop dine økonomiopgaver. Flere nordjyske virksomheder har allerede valgt at outsource deres bogholderi til os hos Bogføring Nord. Vi har hjemme i Aalborg, men vi hjælper mange virksomheder i alle dele af Nordjylland.

Hvad er fordelene ved outsourcing af bogholderi?

• Du sparer tid, som du kan bruge til andre vigtige opgaver.
• Du betaler på timebasis – og ikke for sygedage, feriepenge med videre.
• Du får en erfaren og pålidelig bogholder til at hjælpe dig
• Du slipper for en masse bekymringer

Professionel sparring om din virksomheds økonomi

Når du gør brug af os til outsourcing af din bogføring og dine øvrige økonomiopgaver, får du en masse værdifuld sparring med i købet. Vi udfører ikke bare de aftalte opgaver, men hjælper også med at finde ud af, hvordan vi i fællesskab kan gøre tingene smartest og mest effektivt. Med mange års erfaring har vi en god fornemmelse af, hvordan du bedst håndterer løn, bogføring, fakturering med videre, samtidig med at vi hele tiden holder os opdateret på de nyeste tiltag og regler på området.

Vil du gerne vide mere?

Har outsourcing af bogføring fanget din interesse, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tager os altid gerne tid til en snak med dig om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte din tid bedre. Du kan fange os på telefon 26 68 78 48 eller skrive til os på info@bf-nord.dk.