Skip to main content

Ekstern bogholder i Støvring

Har du brug for hjælp til den daglige bogføring i din virksomhed? Eller vil du gerne undgå at sidde med lønudbetalinger og momsregnskab sidst på måneden?

Bogføring Nord laver freelance bogholderi for alle typer af virksomheder i Nordjylland. Vi sidder på vores kontor i Aalborg og aflaster dagligt masser af virksomhedsejere, som gerne vil koncentrere sig om andre vigtige opgaver i deres virksomhed. Lader du os varetage din bogføring eller din fakturering, kan du være helt sikker på, at du er i trygge hænder.

Hvorfor vælge os?

Søger du en bogholder i Støvring, kan vi garantere dig, at du får en professionel og grundig bogholder tilknyttet hos os. Vi har flere års erfaring i branchen, og der er ikke den opgave inden for bogføring eller økonomi, som vi ikke har prøvet kræfter med tidligere. Vi sætter kunden i centrum og sammensætter gerne en skræddersyet løsning til dig, der matcher netop din virksomheds behov.

Uanset om du har brug for at få løst en mindre opgave eller for at outsource hele dit bogholderi, påtager vi os gerne jobbet. Vi fungerer både som bogholderifunktion for mindre såvel som mellemstore og store virksomheder i Nordjylland.

Mangler du hjælp til bogholderi i Støvring?

Leder du efter en bogholder, som kan stå inde for kvalitet og know-how, behøver du ikke lede længere. Med vores erfaring og kompetencer kan du trygt overlade dine bogføringsopgaver til os. Så sørger vi for, at de bliver løst på effektiv og professionel vis.

Vil du gerne høre mere om vores bogholderi og vores ydelser, hører vi altid gerne fra dig. Kontakt os ved at ringe til os på telefon 26 68 78 48 eller ved at sende os en mail på info@bf-nord.dk.