Skip to main content

Freelance bogholder i Aalborg

Overvejer du, om tiden er kommet til at gøre brug af en freelance bogholder?

Hos Bogføring Nord får du tilknyttet en erfaren freelance bogholder i Aalborg til at håndtere dine økonomiopgaver og den daglige bogføring. Vi tilbyder bogføring i e-conomic eller et andet økonomisystem, og vil du have hjælp til klargøring af dit materiale til din revisor eller hjælp til debitorstyring, har vi en dygtig medarbejder, der sidder klar til at hjælpe dig på vores kontor. Vi tager godt imod alle typer af virksomheder, og vi har mange kunder fra hele Nordjylland.

Hvorfor er freelance bogholderi en god ide?

Det er der ikke bare én, men mange gode grunde til. Den primære grund er tidsaspektet. Hvis du driver en virksomhed, har du med sikkerhed meget at se til, og det kan være svært at have tid til alle de opgaver, der lander på dit skrivebord. En freelance bogholder kan aflaste dig ved at tage hånd om din bogføring, dine lønudbetalinger, din fakturering, hjælp til kreditorstyring og mange andre økonomiopgaver.

Det sparer dig ikke bare for meget tid, men også en masse bekymringer. Med vores hjælp får du kompetent og professionel hjælp til din bogføring og andre økonomiopgaver i din virksomhed.

Skal vi være din freelance bogholder?

Lyder freelance bogholderi til at være noget for dig og din virksomhed? Eller er du bare nysgerrig for at høre mere om vores priser og de opgaver, som vi kan tilbyde dig hjælp til? Du er velkommen til at kontakte os, og du kan ringe til os på telefon 26 68 78 48 eller skrive til os på info@bf-nord.dk.