Skip to main content

Bogføring Aalborg og Nordjylland

Vil du gerne have frigivet mere tid i din virksomhed til at gøre det, som du er bedst til, og slippe for at bruge tid på bogføring og fakturering i det daglige?

Hos Bogføring Nord løser vi en bred vifte af bogføringsopgaver for mindre og større virksomheder. Hvad enten du gerne vil have hjælp til debitorstyring, den daglige bogføring eller klargøring af materiale til din revisor, sidder vi klar til at varetage opgaven. Vi hjælper en lang række af virksomheder i Nordjylland med deres bogføring, og med vores hjælp kan du få mere tid i det daglige til at koncentrere dig om din forretnings kerneområder, mens vi tager os af alle de opgaver, der vedrører din bogføring.

Hvad kan vi tilbyde dig?

• Bogføring og fakturering
• Hjælp til kreditorstyring
• Hjælp til debitorstyring
• Løn- og momsafregning
• Klargøring af materiale til revisor
• Andre administrationsopgaver

Bogføring med e-conomic og andre økonomisystemer

Vi har erfaring med flere forskellige typer af økonomisystemer, og e-conomic er et af dem. Eftersom vi varetager bogføring i e-conomic for flere af de virksomheder, som vi samarbejder med, tør vi godt kalde os for superbrugere. Du kan derfor trygt lade os overtage opgaven med din bogføring i e-conomic. Foretrækker du et andet system, finder vi også ud af det.

Skal vi hjælpe dig med din bogføring i Aalborg?

Vi hjælper vores kunder med bogføring i Aalborg, og vi betjener desuden en lang række af kunder i hele Nordjylland. Om du helst vil have vores hjælp til din bogføring på vores adresse eller i din egen virksomhed, er helt op til dig. Vi er fleksible, og sammen finder vi en løsning, der matcher dit behov. Giv os et kald på telefon 26 68 78 48, hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser, eller har andre spørgsmål.

Du kan også skrive til os på info@bf-nord.dk.