Skip to main content

Ekstern controller

Overvejer du at leje en controller til din virksomhed, så du kan få professionel rådgivning i forhold til økonomi, drift og udvikling?

Hos Bogføring Nord har du mulighed for at leje en controller. Vores erfarne controller hjælper dig med at analysere regnskabstallene i din virksomhed og sætte dem i perspektiv. Gennem skræddersyede rapporter, nøgletalsanalyser og opfølgning får du et langt bedre beslutningsgrundlag i forhold til din virksomheds drift og udvikling. Derudover kan vores professionelle controller hjælpe med optimering af forretningsgangene og de interne systemer i din virksomhed.

Lejer du en ekstern controller hos os, får du og ledelsen i din virksomhed en professionel økonomisk sparringspartner

Lej en ekstern controller

En bred vifte af virksomheder lejer allerede en ekstern controller hos os. Vi hjælper både små som store virksomheder med at analysere på deres regnskabstal og optimere deres forretningsgange samt agere som professionel sparringspartner, når det kommer til økonomi, drift og fremtidig udvikling.

Vi har hjemme på vores kontor i hjertet af Aalborg, og vi hjælper en lang række af nordjyske virksomheder, som gerne vil have et sæt professionelle og kyndige øjne på deres økonomi. Søger du en ekstern controller i Aalborg eller den resterende del af Nordjylland, sidder vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed

Hvad kan en ekstern controller hjælpe dig med?

Vores controllere har mange års erfaring inden for regnskab og økonomi og varetager en lang række af opgaver. Når du lejer en ekstern controller hos os, kan du blandt andet få hjælp til følgende opgaver:

Budget

 • Budgetlægning
 • Likviditetsbudget
 • Budgetopfølgning

Rapportering

 • Perioderegnskaber
 • Likviditetsstyring
 • Projektstyring
 • Analyse af data og opfølgning herpå
 • Udarbejdelse af rapporter – herunder nøgletal og visuel rapportering
 • Ledelsesrapportering

Rådgivning og sparring

 • Deltagelse på ledelses-og bestyrelsesmøder
 • Undervisning i brug af økonomisystemer
 • Gennemgang og optimering af forretningsgange
 • Implementering af nye systemer og generel udnyttelse af eksisterende systemer
 • Digitalisering af arbejdsgange

Hvad er der af fordele ved at leje en professionel controller?

Det er med god grund, at de fleste større virksomheder har en controller ansat. Har du ikke behov for eller råd til at ansætte en controller på fuld tid, kan du gøre som mange andre virksomheder i det nordjyske allerede har gjort. Nemlig at leje en controller hos os. Så får du et sæt friske, professionelle øjne på din virksomheds økonomi og forretningsgange uden selv at skulle ud at ansætte en ny medarbejder.

Du får ikke alene en sikkerhed i, at der er helt styr på og overblik over din virksomheds økonomi og daglige drift, hvis du vælger at leje en professionel controller hos os. Du sparer også en masse tid og ressourcer på selv at skulle forsøge at udfylde den vigtige rolle, som en controller har.

Hvad koster en ekstern controller?

Hos Bogføring Nord udfører vi timebaseret arbejde. Det vil altså sige, at du kun betaler for den tid, som vi reelt bruger på at løse dine opgaver.

Det er helt op til dig hvor mange timer, du har brug for. Vi står både til rådighed i forhold til at løse ad-hoc opgaver, og vi går også gerne ind og fungerer som en fast sparringspartner omkring din virksomheds økonomi. Vi sammensætter med andre ord gerne en skræddersyet løsning, der matcher præcis din virksomhed

Overvejer du at leje en ekstern controller til din virksomhed?

Vil du vide mere om mulighederne for at leje en ekstern controller, kan vi kontaktes på telefon 26 68 78 48 eller på mail as@bf-nord.dk. Så kan vi både tage en snak om dine behov og give dig en pris på controller.