Skip to main content

Bogføring i Brønderslev

Er der ikke nok timer i døgnet, når du også selv skal stå for bogføring og fakturering i din virksomhed? Det findes der heldigvis en fornuftig løsning på.

Mange virksomheder outsourcer deres bogføringsopgaver til os – og det er der en god grund til. Hos Bogføring Nord er vi eksperter i at varetage bogføring for små og mellemstore virksomheder i Nordjylland. Vi fungerer som freelance bogholdere, der kan varetage alt fra fakturering og hjælp til debitorstyring til klargøring af materiale til din revisor og bogføring i e-conomic eller et andet økonomisystem. Vi går ikke ind og erstatter din revisor, men vi klarer alt, hvad der vedrører den daglige bogføring i din virksomhed.

Få mere tid til det, som du er god til

Driver du en virksomhed, er de daglige økonomiske rutiner kun en brøkdel af de mange forskellige opgaver, som du sidder med. Bogføring kan nemt blive en tidsrøver, som tager meget af din tid, og som stjæler fokus fra det, som du i virkeligheden er bedst til. Vores speciale er bogføring, og vi laver ikke andet end at hjælpe virksomheder med at få løst deres bogføringsopgaver på den mest effektive og hensigtsmæssige måde.

Du kan trygt overlade din bogføring til os og koncentrere dig om det, som du bedst kan lide at bruge din arbejdstid på. Så sørger vi for, at du får den nødvendige hjælp til kreditorstyring, fakturering, momsafregning, bogføring, klargøring af materiale til din revisor, eller hvad du ellers måtte have brug for vores hjælp til.

Har du brug for hjælp til bogføring i Brønderslev?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde dig af ydelser, eller hvis du er interesseret i professionel hjælp til bogføring. Vi skræddersyr altid gerne en løsning, der matcher dine behov. Ring til os på telefon 26 68 78 48 eller kontakt os på info@bf-nord.dk.