Skip to main content

Bogholder/Controller

Trives du med bogholderi, økonomistyring og gode kolleger? Vil du være ansvarlig for dine egne kunder? Kan du arbejde selvstændigt, og ønsker du fleksibilitet i hverdagen? Så har vi jobbet til dig.

Bogføring Nord er en moderne bogføringsvirksomhed i Aalborg, der tilbyder serviceydelser inden for bogholderi, controlling og ledelsesrapportering.

Vi kan tilbyde dig en afvekslende hverdag med masser af spændende og udfordrende opgaver i et uformelt arbejdsmiljø. Du kommer til at indgå i et team med 5 dygtige og erfarne kollegaer, som altid er klar til at dele ud af deres viden. Ud over de faglige relationer nyder vi også hinandens selskab ved forskellige sociale arrangementer som f.eks. foredrag, julefrokost etc.

Som medarbejder hos Bogføring Nord får du ansvaret for din egen kundeportefølje inden for et bredt udsnit af brancher. Du kommer til at planlægge din egen tid og får et selvstændigt og ansvarsfuldt job med mulighed for fleksible arbejdstider, hjemmearbejdsdage efter behov og begrænset overarbejde hele året.

Arbejdet kommer til at foregå både ude hos kunder og på vores kontor i Aalborg. Det er derfor vigtigt, at du har evne og lyst til at omstille dig til forskellige virksomhedskulturer, procedurer og systemer.

Den ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt 37 timer. Der er mulighed for nedsat tid, hvis det ønskes.

Dine opgaver

  • Bogholderi – debitor, kreditor og finans
  • Løn
  • Moms
  • Afstemninger
  • Klargøring af årsregnskab til revisor

Afhængigt af dine kompetencer er der ligeledes mulighed for at arbejde med:

  • Perioderegnskaber
  • Budgetudarbejdelse
  • Likviditetsstyring
  • Ledelsesrapportering

Din profil

Du har muligvis arbejdet hos en revisor som revisorassistent en årrække eller har en lignende profil, hvor du har serviceret forskellige kunder. Du skal naturligvis kunne bogføre med god kvalitet og hastighed samt have flair for IT. Vi lægger stor vægt på, at du arbejder selvstændigt, er serviceminded og er god til at kommunikere med kunderne. Jobbet kræver, at du har egen bil

Afviger din erfaring lidt fra det ønskede, hører vi stadig gerne fra dig, hvis du mener, at du kan bibringe jobbet noget værdi.

Ansøgning

Send os din ansøgning og dit CV til info@bf-nord.dk. Vi indkalder løbende til samtale.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Anny Sørensen på tlf. 26 68 78 48.