Skip to main content

Bogføring Nørresundby

Er du træt af at bruge tid på bogføring og fakturering i det daglige, eller vil du gerne have hjælp til klargøring af materiale til din revisor? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Bogføring Nord har vi specialiseret os i at hjælpe virksomheder med deres bogføring, og vi løser en bred vifte af opgaver for alle typer af virksomheder. Vi kan både varetage din fakturering og tilbyde dig hjælp til kreditorstyring eller debitorstyring.

Vi erstatter ikke din revisor

Hos Bogføring Nord erstatter vi ikke din revisor. Vores speciale ligger i at fjerne alt, hvad der vedrører bogføring og fakturering fra dine skuldre, så du kan koncentrere dig om andre opgaver i din virksomhed. Hvad enten du mangler hjælp til bogføring i Nørresundby, Brønderslev eller andetsteds i Nordjylland, giver vi dig gerne en professionel, hjælpende hånd med de daglige økonomiopgaver.

Hjælp til debitorstyring eller bogføring i e-conomic

Hos os kan du få hjælp til en række af forskellige opgaver inden for bogføringens verden, og det er en medvirkende faktor til, at mange virksomheder vælger at outsource deres bogholderi til os. I fællesskab sørger vi for, at du får løst dine opgaver med bogføring og fakturering på en effektiv og professionel måde, som matcher din virksomheds behov.

Har du brug for hjælp til bogføring i Nørresundby?

Hvis du gerne vil outsource dine økonomiopgaver til os eller bare gerne vil vide mere om, hvordan vi kan aflaste dig i det daglige, er du velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefon 26 68 78 48 eller sende os en mail på info@bf-nord.dk.