Skip to main content

Bogføring Hjørring

Overvejer du at outsource din bogføring for at frigive mere tid til andre vigtige opgaver? Søger du hjælp til bogføring i Hjørring eller andetsteds i Nordjylland?

Hjælp til bogføring og fakturering er kernen i virksomheden Bogføring Nord. Vi sidder klar på vores kontor til at varetage dine bogføringsopgaver, hvad enten du står i spidsen for en mindre eller en større virksomhed. Vi kan ikke bare håndtere bogføring med e-conomic og andre økonomisystemer, men vi kan også hjælpe dig med at klargøre materiale til din revisor eller lave løn.

Ingen opgave med bogføring er for stor eller for lille

Uanset hvilken branche, som du opererer inden for, klarer vi din bogføring. Det kan være, at du har brug for hjælp til kreditorstyring, hvorimod hjælp til debitorstyring slet ikke er aktuelt i din virksomhed. Det kan også være, at du udelukkende vil have vores hjælp til at gøre dit materiale klar til din revisor, eller at du gerne vil outsource alt din bogføring til os. Uanset hvor meget eller hvor lidt hjælp, du efterspørger, vil vi imødekomme dine behov på bedste og mest effektive vis.

Alsidig og professionel bogføring i Hjørring

Ikke to virksomheder er ens, og derfor er vi bevidste om, hvor afgørende det er, at vi formår at skræddersy en løsning, der matcher netop din virksomheds behov. Når det kommer til bogføring, er det meget individuelt, hvordan opgaverne løses på den smarteste måde i den enkelte virksomhed. Det kan sagtens være, at det giver mening med e-conomic i én virksomhed, mens det i en anden virksomhed fungerer meget bedre med et andet økonomisystem. Det er derfor en fordel, at Bogføring Nords medarbejdere har erfaring med tidens mest anvendte regnskabsprogrammer.

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 26 68 78 48 for at få mere information om vores priser og vores ydelser. Du har også mulighed for at skrive til os på info@bf-nord.dk.