Team

Hos Bogføring Nord er vi 3 engagerede og kompetente medarbejdere. Som udgangspunkt har vi hver vores kundeporteføljer, men supplerer naturligvis hinanden, når dette er nødvendigt.

I samarbejdet med vores kunder lægger vi stor vægt på fleksibilitet, stabilitet og gensidig tillid, og vi behandler naturligvis alle dine virksomhedsforhold med fuld diskretion.

 

Anny Sørensen

ANNY SØRENSEN
Indehaver

Mobil: 26 68 78 48

E-mail: as@bf-nord.dk

 

Anny er indehaver af Bogføring Nord og har været freelance-bogholder siden 2009. Hun er uddannet civiløkonom og har knap 20 års erfaring med bogholderi og regnskab indenfor forskellige brancher.
Gennem årene har hun tilegnet sig erfaring med en bred vifte af regnskabsprogrammer mv. og er i dag særligt fortrolig med C5, Navision, E-conomics, Danløn, Mulitdata (Bluegarden), Microsoft Office-pakken samt diverse banksystemer.
Desuden har hun 10 års erfaring med ejendomsadministration - primært af erhvervs-lejemål.

     
     

Susanne Vestergaard Thomsen

SUSANNE VESTERGAARD THOMSEN
Bogholder

Mobil: 28 40 70 48

E-mail: svt@bf-nord.dk

  Susanne er kontoruddannet og har gennem mere end 25 år opnået stor erfaring som bogholder og sekretær indenfor detail, engros, import/eksport og ordreproducerende virksomheder. Hun har både besiddet faste længerevarende stillinger samt problemorienterede freelance-jobs. Susanne har en evne til sætte virksomheders bogholderi på ret kurs, skabe stabilitet og effektivisere arbejdsgange. 
Susannes IT-erfaring spænder bredt med bl.a.: Navision, C5, E-conomic, Summa Summarum, e-Komplet, Dataløn (Bluegarden), Danløn, Microsoft Office, Docview samt diverse banksystemer.
     
     

Louise Dalsgaard

LOUISE AAEN DALSGAARD
Bogholder

Mobil: 26 44 77 16

E-mail: ld@bf-nord.dk

  Louise er uddannet revisor HD og har 8 års erfaring indenfor revisionsbranchen. Her har hun haft mulighed for at arbejde med en lang række økonomi- og lønsystemer og er i dag særligt fortrolig med C5, Navision, E-conomic, Danløn, Multidata (Bluegarden), Microsoft Office-pakken samt diverse banksystemer. Hun arbejder struktureret og har et stort analytisk overblik.

Louises kernekompetence er hendes brede erfaring fra revisionsbranchen, hvor hun har haft mulighed for at arbejde med en bred vifte af forskellige brancher - alt fra detailbutikker til produktionsvirksomheder.

     
Bogføring Nord // Ved Stranden 9A, 1. th. // 9000 Aalborg // Tlf.: 26 68 78 48
Nordjysk Webdesign ApS